Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Verstrooien

Een mooie laatste bestemming vinden voor de as van een dierbare is heel persoonlijk. Zo kan een urn een plekje krijgen in onze urnentuin of worden bijgezet in een familiegraf. Ook is het mogelijk de as te verstrooien over zee of in het bos.

Uitstrooien op Moscowa

Op Moscowa liggen verschillende strooivelden midden in de natuur. Nabestaanden kunnen hier zelf de as van een dierbare uitstrooien. Wilt u dit liever laten doen? Dan kan een medewerker de verstrooiing in uw aanwezigheid uitvoeren. Ook is het mogelijk op de strooivelden een gedenkplaatje met daarop de naam van uw dierbare te plaatsen. Op deze manier heeft u altijd een mooie plek op het park om naar terug te keren.

moscowa-begraafplaats-crematorium-urn01

Uitvaren op zee

Moscowa biedt nabestaanden de mogelijkheid om de as van een dierbare per schip op zee uit te strooien. Namens u is aan boord een bloemengroet mogelijk of kan een tekst worden voorgelezen. Wilt u de as liever zelf verstrooien? Dan kunnen wij voor u en uw genodigden een familievaart organiseren. Aan boord is ruimte voor maximaal 35 personen.

vlucht-boven-zee

Vlucht boven zee

Een andere mogelijkheid is om de as per vliegtuig uit te strooien boven zee. Wilt u graag
meevliegen? Dan is een privévlucht mogelijk met aan boord plek voor 3 nabestaanden. U kunt ook kiezen voor een flyby. De as wordt dan uitgestrooid boven zee in het zicht van de nabestaanden, die zich op het strand bevinden.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Urnentuin

Columbaria

Gedenkmonumenten

Naar huis

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.