Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur
moscowa-begraafplaats-crematorium-opa-oma-omhelzing

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Moscowa u de mogelijkheid om de plek van uw dierbare zelf in te richten en te onderhouden volgens uw eigen wensen. Ook kunt u actief betrokken blijven bij Moscowa en aanwezig zijn tijdens bijeenkomsten en andere bijzondere evenementen.

moscowa-begraafplaats-crematorium-gedenk-sieraden

Een persoonlijke herinnering

Na een crematie wordt de as 30 dagen door Moscowa bewaard, dat is wettelijk zo vastgelegd. In deze periode heeft u de tijd om na te denken over de bestemming van de as. Laat u inspireren in onze uitgebreide online gedenkboetiek of maak een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Gedenkmonument

Een persoonlijk monument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. Op Moscowa zijn uiteenlopende ontwerpen te vinden. Van klassiek en bescheiden tot modern en artistiek. Bijna alles is mogelijk.

moscowa-begraafplaats-crematorium-islamitische graven 01

Een kleurrijke plek

Op Moscowa doen de natuur en de seizoenen al sinds eind negentiende eeuw hun werk. Veel graven en urnengraven zijn natuurlijk beplant, met zowel vaste als seizoensplanten. U bent vrij een graf zelf in te richten.

Een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een uni­eke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer.

moscowa-begraafplaats-crematorium-gedenkavond

Betrokken bij Moscowa

Regelmatig worden bijeenkomsten, bijzondere evenementen en herdenkingen georganiseerd. Iedereen is daar welkom. UIteraard zijn nabestaanden het hele jaar door zeven dagen per week welkom op het park om hun dierbaren te herdenken.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Voor het afscheid

Een bezoek aan Moscowa leidt vaak al tot diepgaande gesprekken en veel inspiratie.