Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Columbaria

Op Moscowa liggen verschillende columbaria. Een columbarium is een muur met nissen, waarin de meest uiteenlopende urnen staan. De een artistiek en kleurrijk, de ander juist eenvoudig en klassiek. Ook is het mogelijk een persoonlijk gedenkplaatje bij de urn te plaatsen.  

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze van materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Urnentuin

Gedenkmonumenten

Verstrooien

Naar huis

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.