Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Familiegraf

Bij een familiegraf kiest u zelf een mooi plekje in de natuur op Moscowa. Een familiegraf kan naar eigen wens worden ingericht met bijvoorbeeld een gedenkmonument, mooie planten en bloemen. In het graf is ruimte voor 3 naasten. Na 20, 30 jaar of een veelvoud hiervan verlopen de eigendomsrechten van een familiegraf. Het is altijd mogelijk deze periode te verlengen.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze van materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Bekijk ook andere mogelijkheden voor begraven:

Algemeen graf

Een algemeen graf wordt uitgegeven voor 10 jaar.

Islamitische graven

Op Moscowa bevindt zich een speciaal gedeelte voor islamitische graven.

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.