Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

De urnentuin

De urnentuin van Moscowa ligt midden in de natuur. Beschut onder bomen, tussen struikgewas en op open velden staan hier de meest uiteenlopende monumenten. Het ene kunstzinnig en kleurrijk, het andere juist eenvoudig en klassiek. Voor iedere wens is hier wel een mooi plekje te vinden.

Urn, urnengraf, een monument

In een urnengraf is ruimte voor twee urnen. Een urnengraf is gedurende een bepaalde tijd beschikbaar, waarbij het altijd een optie is om die periode te verlengen. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze van materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Vlinderrots

Voor wie als ouder de verdrietige plicht heeft de as van een ongeboren kindje een laatste plaats te geven, is er op Jonkerbos een uniek vlinderrots. Rondom dit monument kunnen ouders de as van hun ongeboren kindje (laten) verstrooien. Als tastbare herinnering kunnen de ouders op de rots een vlinder plaatsen.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Columbaria

Gedenkmonumenten

Verstrooien

Naar huis

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.