Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Gedenkmonumenten

Een persoonlijk gedenkmonument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. Op Moscowa vindt u de meest uiteenlopende ontwerpen van steen, metaal, hout of glas. Sommige klassiek en bescheiden, andere juist modern en artistiek. Hier is bijna alles mogelijk.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze van materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

moscowa-begraafplaats-crematorium-urnen

De Moscowa-urn

In ons gedenkpark vindt u de unieke Moscowa-urnen. Deze piramidevormige urnen zijn geïnspireerd op de kenmerkende glas-in-loodramen van onze aula en vormen een prachtig monument voor een overledene. De Moscowa-urn kunt u voor een vaste periode huren, verlenging van die periode is altijd mogelijk.

bergaafplaats-crematorium-moscowa-vlindermonument

Vlindermonument

Voor wie als ouder de verdrietige plicht heeft de as van een ongeboren kindje een laatste plaats te geven, is er op Moscowa een uniek vlindermonument. Rondom deze ‘rots’ kunnen ouders de as van hun ongeboren kindje (laten) verstrooien. Als tastbare herinnering kunnen de ouders op de rots een vlinder plaatsen.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Urnentuin

Columbaria

Verstrooien

Naar huis

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.