Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur
moscowa-begraafplaats-crematorium-stel-omarmd-door-hek

De dagen voor het afscheid

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de muziek tijdens de uitvaart en de keuze tussen begraven of cremeren. Een bezoek aan Moscowa leidt vaak al tot diepgaande gesprekken en veel inspiratie. In dit stappenplan zetten we alle keuzes die moeten worden gemaakt op een rij. Zodat u de keuze kunt maken die juist is voor u en uw dierbaren.

Uw wensen vastleggen

Heeft u specifieke wensen als het aankomt op uw afscheid? Bij Moscowa kunt u uw persoonlijke voorkeuren online vastleggen in een uitgebreide wensenlijst. Dit is niet alleen prettig voor u, ook voor uw nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw wensen zijn. Ook kunt u op basis van hetgeen u wilt een indicatie krijgen van de kosten rondom de uitvaart.

Kort na het overlijden

Vlak na het overlijden nemen de nabestaanden contact op met de uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger begeleidt u naar het afscheid en neemt u veel praktische zaken uit handen. Via onze uitvaartzoeker vindt u een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Crematie of begrafenis

De keuze tussen cremeren of begraven is misschien wel de eerste die u maakt. Beide vormen van afscheid nemen zijn op Moscowa volledig naar eigen wens in te vullen. Cremeren of begraven kan in kleine kring, midden in de natuur of met veel belangstellenden tegelijk in een van de monumentale ruimtes.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Moscowa u de mogelijkheid om de plek van uw dierbare zelf in te richten.