Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Condoleanceruimtes

Na het afscheid is het mogelijk samen te komen in een van de sfeervolle condoleanceruimtes.

Hier schenken wij koffie, thee en een goed glas wijn. Daarnaast kan ook culinair heel veel op Moscowa. Van uitgebreide borrelhapjes tot vers belegde wraps en tapas. Onze chefs denken graag met u mee over een passend samenzijn ná het afscheid.

De keuken van Moscowa

Uit de keuken van Moscowa komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang uw specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi: op Moscowa kunnen we u vrijwel alles aanbieden. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers, want alles is mogelijk.

Puur, vers & ambachtelijk

Voor de condoleance heeft Moscowa diverse sfeervolle ruimtes. Tijdens de condoleance serveren wij u en uw gasten een kopje koffie met iets zoets, maar uiteraard is er (veel) meer mogelijk. Ook zijn er speciale arrangementen. Wij adviseren u graag om samen met u tot een invulling te komen die u wilt. Puur, vers en ambachtelijk.

Andere mogelijkheden voor samenkomst en condoleance:

Theehuis

Sfeervol klein café waar wandelaars en bezoekers iets kunnen eten en drinken.

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.