Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Intieme plechtigheid in de natuur van Moscowa

Moscowa biedt de mogelijkheid voor een intieme buitenplechtigheid. In het gedenkpark zijn daarvoor vijf plekken gecreëerd, elk voor een gezelschap tot 15 personen.
Datum: 8 januari 2024

Het natuurrijke gedenkpark van Moscowa herbergt veel prachtige bomen, struiken en planten. Weelderige bebossing wordt afgewisseld met meer open plekken, waardoor prachtige doorkijkjes ontstaan. Een bijzonder decor voor een afscheid.

“We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke plechtigheden, waarbij sfeer en een intiem samenzijn vaak heel belangrijk zijn”, vertelt Arjen van Vessem, locatiemanager van Moscowa. “De natuur van Moscowa leent zich heel erg voor een sfeervol afscheid. We hebben daarvoor een aantal mooie plekken uitgezocht, waar onze gasten omringd door bomen, met alleen geluiden uit de natuur, kunnen samenzijn. En dat kan in elk seizoen.”

Familie en gasten zitten op stoelen rondom de kist, die op twee boomstammen wordt geplaatst. Helaas is het buiten niet mogelijk foto’s en video’s te tonen, maar dankzij goede audioapparatuur is hier wel ruimte voor sprekers en muziek. Tijdens een dienst in de openlucht houdt Moscowa altijd een binnenruimte vrij voor het geval het gaat regenen. Na het afscheid is het mogelijk met een hapje en een drankje nog even samen te blijven in het Theehuis of in ons gebouw.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.