Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Een plek voor elke wens

Een wandeling over Moscowa is behalve rustgevend ook inspirerend. Tijdens uw wandeling door dit hoogtepunt in funeraire monumentencultuur ziet u praalgraven, historische familiegraven en bijzondere beeldhouwwerken. De prachtige grafmonumenten, waarvan enkele al meer dan een eeuw oud zijn, vormen een monument voor de eeuwigheid.

Wandelen op Moscowa

Naast de door de mens vormgegeven kant van Moscowa is er de rijke en gevarieerde natuur. Bloemen, struiken en bomen vechten om de aandacht. De groentinten zijn een lust voor het oog, zeker wanneer ze met de seizoenen mee kleuren.

Arnhem en zijn directe omgeving zijn gezegend met veel bos, prachtige parken en natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe op korte afstand. Toch mag Moscowa uniek genoemd worden, door de combinatie van vrije natuur en de door de mens gevormde monumentale sfeer. Niet voor niets bezoeken verschillende natuurbeschermingsorganisaties en educatieve instellingen Moscowa voor educatieve wandelingen.

Op Moscowa zijn regelmatig rondleidingen. Informatie hierover kunt u opvragen bij het kantoor en/of in het theehuis. Moscowa heeft bovendien een eigen wandelboek, Wandelen op Moscowa, dat verkrijgbaar is in het theehuis.