Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Theehuis

Aan de rand van Moscowa, bij de Waterbergseweg, staat het theehuis. In deze voormalige beheerderswoning (inmiddels een gemeentelijk monument) zijn alle  bezoekers aan het gedenkpark welkom voor een kop koffie, verse thee, een gebakje of een broodje. Vanaf het theehuis vertrekken wandelroutes en regelmatig ook rondleidingen over het gedenkpark. Wilt u meer weten over de historie of de mogelijkheden van afscheid nemen op Moscowa? Ook daarvoor kunt u in het theehuis, bij onze medewerkers, terecht.

Het theehuis is voor iedereen toegankelijk. We verzorgen geen condoleances in het theehuis. Openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer weten

Heeft u een vraag over het Theehuis of wilt u een rondleiding over Moscowa? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor samenkomst en condoleance:

Condoleanceruimtes

Na een plechtigheid is er gelegenheid om de familie te condoleren.

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.