Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Begraven op Moscowa

De graven in begraafpark Moscowa zijn opgenomen in de rijke en gevarieerde natuur die Moscowa kenmerkt. Het monumentale park verandert met de seizoenen mee en heeft telkens weer een unieke, tijdloze sfeer.

U kunt de plek van de laatste rustplaats zelf uitkiezen en een plechtigheid is volledig naar eigen wens in te vullen. Het gedenkpark bevat een algemeen deel, een rooms-katholiek deel en een islamitisch deel.

Een persoonlijk afscheid

Herinneringen aan een waardig afscheid zijn blijvend. Voor, tijdens en na een begrafenis is daarom bijna alles mogelijk. Livemuziek, bepaalde rituelen of geprojecteerde beelden. Uw uitvaartverzorger en onze medewerkers denken graag met u mee en nemen u zorgen uit handen. Zo neemt u waardig afscheid op persoonlijke wijze.

Algemeen graf

Familiegraf

Islamitische graven

Een plek vol inspiratie​

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die Moscowa u te bieden heeft om het afscheid van uw dierbare precies zo vorm te geven als u wenst. Een wandeling over het park geeft vaak al ideeën. Langs de paden liggen de meest uiteenlopende graf- en urnenmonumenten. Laat u digitaal inspireren of bezoek Moscowa voor een rondleiding.

Gedenkmonument

Vrijwel alles kan. Maar niet elk gedenkmonument past op elk veld. Dit komt doordat sommige delen van Moscowa rijksmonumenten zijn. Hierdoor zijn op een aantal velden de afmetingen, materialen en het onderhoud van de monumenten aan regels gebonden. Door de regels na te leven, behoudt elk veld zijn unieke identiteit. Tijdens een rondleiding over het park vertellen onze medewerkers graag meer over de mogelijkheden.

Beplanting

Op Moscowa doen de natuur en de seizoenen al sinds jaar en dag hun werk. Met een groen en weelderig aanzicht als resultaat. Ook veel graven zijn natuurlijk beplant, met zowel vaste als seizoensplanten. U bent vrij een graf in te richten naar eigen wens. U dient de grafplek zelf te beplanten en onderhouden.

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Bestel ons naslagwerk​

Vraag onze brochure aan en lees meer over de locatie, geschiedenis en mogelijkheden van begraven en cremeren op Moscowa.