Advies & Zorg
Moscowa horizontaal tag kleur

Buitenaula

Op een open veld, omgeven door groen en dicht bij het theehuis, ligt de buitenaula. Hier neemt u in de natuur afscheid van een dierbare. De plek is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Helaas is het buiten niet mogelijk foto’s en video’s te tonen. Wel is hier dankzij goede audioapparatuur ruimte voor sprekers en muziek. Tijdens een dienst in de openlucht houdt Moscowa altijd een binnenruimte vrij voor het geval het gaat regenen. Na het afscheid is het mogelijk met een hapje en een drankje nog even samen te blijven in de buitenaula. 

Meer weten

Wilt u meer weten over afscheid nemen op Moscowa? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor, tijdens en na de plechtigheid.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

Johannes Penseelzaal

Kleurrijke ruimte met glas-in-loodkunst, kleurrijke patronen en een hoog puntachtig plafond

Van Heeckerenzaal

Kleurrijke ruimte met glas-in-loodkunst, kleurrijke patronen en een hoog puntachtig plafond

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.