Advies & Zorg
Moscowa horizontaal tag kleur

Johannes Penseelzaal

De meeste begrafenissen vinden in de Johannes Penseelzaal plaats. De glas-in-loodkunst, kleurrijke vloerpatronen en het puntachtige hoge plafond zorgen voor een warme sfeer.

Hier is ruimte voor elke religie, elke ceremonie en elke manier van afscheid nemen. In de Johannes Penseelzaal is apparatuur aanwezig voor sprekers en om video’s, foto’s en muziek af te spelen.

Meer weten

Wilt u meer weten over afscheid nemen op Moscowa? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor, tijdens en na de plechtigheid.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

Buitenaula

Een open veld, omgeven door groen

Van Heeckerenzaal

Kleurrijke ruimte met glas-in-loodkunst, kleurrijke patronen en een hoog puntachtig plafond

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.