Advies & Zorg
Moscowa-horizontaal-tag-kleur

Intieme buitenaula

Moscowa biedt de mogelijkheid voor een intieme buitenplechtigheid. In het gedenkpark zijn  daarvoor vijf plekken gecreëerd, voor een gezelschap tot 15 personen.

Helaas is het buiten niet mogelijk foto’s en video’s te tonen. Wel is hier dankzij goede audioapparatuur ruimte voor sprekers en muziek. Tijdens een dienst in de openlucht houdt Moscowa altijd een binnenruimte vrij voor het geval het gaat regenen. Na het afscheid is het mogelijk met een hapje en een drankje nog even samen te blijven in het Theehuis of in ons gebouw.

Voorzieningen

Deze ruimte beschikt over onderstaande voorzieningen welke gedurende de uitvaart of plechtigheid te gebruiken zijn.

Muziek

Er kan in deze ruimte muziek afgespeeld worden.

Live muziek

In deze ruimte is het mogelijk live muziek te spelen.

Meer weten

Heeft u een vraag over de intieme Buitenaula-plekken of wilt u een rondleiding over Moscowa? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

Johannes Penseelzaal

Kleurrijke ruimte met glas-in-loodkunst, kleurrijke patronen en een hoog puntachtig plafond

Buitenaula

Een open veld, omgeven door groen

Van Heeckerenzaal

Kleurrijke ruimte met glas-in-loodkunst, kleurrijke patronen en een hoog puntachtig plafond

Moscowa biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Moscowa kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Moscowa biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht schriftelijk vastleggen, opslaan en/of delen.